Thursday, February 17, 2011

Så jävla typiskt

Har varit hos svägerskan nu i eftermiddags och kom hem strax efter sju. Majken hann somna i bilen på väg hem så jag tog försiiktigt ut henne ur bilstolen, tassade upp för trapporna, låste upp dörren, tog av mig skorna, gick in i hennes rum och la ner henne i sängen och drog försiiktigt ur hennes ben och armar ur overallen. Satte på babyvakten och tassade ut.

YES!!! Mission accomplished, jag klarade av att förflytta en sovande Majken från bil till säng. Hon är mätt och nybytt på. Dessutom, hon har börjat med den dumma vanan att somna efter 21:00 varje kväll, hon som somnat runt 19:30 innan - nu kanske det vänder, när jag nu fått henne i säng så tidigt!

Sätter mig i soffan med några mackor och halv åtta hos mig på tv:n, hinner titta några minuter då barnen i lägenheten ovanför får tuppjuck och börjar springa och dundra som bara den, det bokstavligen vibrerar i vårt vardagsrumsbord. Peppar peppar tänker jag och härdar ut. Jäävla ungar hinner jag tänka, måtte bara inte Majken vakna.
Men det gör hon, såklart. Först bara ett skrik, "hon skriker i sömnen" tänker jag. Men nej, nu skriker hon mer och HON ÄR VAKEN. Fuck fuck fuck. Jag ska jobba 16-21:30 imorgon och 13-21:30 på lördag, så det här var lite av min "helgkväll"... not any more. Sambon är kvar hos svägerskan och spelar (typ) Battlefield med guben där. Funderar starkt på att ringa hem honom.


Åh!

__________________________________

Imorgon är det jag som lämnar en arg lapp i deras postfack, för ja, det här var inte första gången.

No comments: