Monday, November 8, 2010

Nässpray

Hm, sitter här förkyld och dåsig och har just provat nässpray för första gången i mitt liv. Det var ju skönt, fungerar gör det.

Har irrat runt på IKEA hela dagen och handlat hem ramar, mattor, krokar, skåp, tallriksunderlägg, tvättkorg... m.m Imorgon blir det inte många knop för jag är som en klubbad säl.

Majken har varit glad idag, satt och plirade i vagnen på IKEA och log och log mot pappa. Sovit lite dåligt men så tog hon igen det nu genom att somna 19:15 - för natten!! Rekord. Annars har hon gymmat och hasat framåt idag också, som vanligt. Nya grejen är nu att hon ligger på mage, hasar lite grann för att sedan stanna och "lägga sig på sidan". Hon sträcker ut ben och arm på tex höger sida och har vänster ben och arm fria uppe i luften, så som på bilden fast hon har hela sin bål på marken:

http://www.dintraning.se/ovningar/images/ovnings_bilder/large/Kropp-Sidoplanka-svar.jpg.png

Stark tjej vi har!

Natti natti

1 comment:

Anonymous said...

Men du, ska vi ta det nästa vecka i stället? Jag känner en förkylning närma sig här med så vila kanske är bra för båda två? Annars fungerar onsdag fm bra för mig. Men som sagt känner du dig risig så kan vi ta det nästa vecka istället :)
Krya på dig!