Wednesday, March 23, 2011

Majken hjärta dammsugaren

Ja hon ska då alltid vara och klättra på den, stänger ofta av den av misstag då man är ute och dammsuger. Nu precis när jag sitter här så satte hon på den ute i hallen! Kanske vill hjälpa mamma att städa ;-)


På öppna idag hände förresten en pinsam grej. Majken och resten av bebbarna ur vår mammagrupp skulle "måla krukor". Iförd "skyddsrock" och en pensel skulle Majken alltså måla lite grönt på en lerkruka, inte alls kul tyckte hon som helst ville smaka och ta på penseln. Men det fick hon ju inte så hon vevade runt med penseln i protest och nästan kastade iväg den, grejen var bara den att bredvid oss satt pappa M med en fin vit Peak Performance-tröja. Ja. Den blev lite grön.

Åhhhh så jäkla skämmigt! Usch usch usch. Han sa att det var ok och "att det är sådan här man får vänja sig vid nu" men fy fy fy vad jag skämdes.

1 comment:

Livmodern said...

Känner igen det där! Siri höll på och kladda med matfingrar på en annan pappa när vi var på babykafé och åt lunch. Det är ju inte så lätt att hindra de små! Man får helt enkelt räkna med sånt när man är på öppna och liknande!