Monday, November 28, 2011

Late



God natt!

3 comments:

Micksan said...

Saga sov ju också i eget rum sen april/maj men i samband med flytt och dagisstart i augusti har hon sovit inne hos oss. Nu anser jag dock att hon blivit trygg i vårt nya hem ochni nya dagisvardagen så nu försöker vi igen. :) vår kursbok är på svenska, tack och lov. De två första kurserna har gått bra (såvida jag klarade tentan, får resultat på fredag). Är lite orolig nu gör denna kurs, lite mer plugg så att säga. Till och med läraren skrämmer upp en. ;) Hur går det för dig?

micksan said...

Vi har kört puls, blodtryck, kapillär prover, urinprov, temp m.m på första kursen. Men jag antar det kommer in lite mer i denna kurs? Inte helt hundra men de låg då ute småfilmer om det på just denna kurs delsida på vårt inlogg.

Har kommit igång nu med anatomiplugget, dag nummer 2. Tungt redan nu. Halleluja. ;) Vi ska dugga av halva (tror jag??) kursen på lucia, så det känns bra att man förhoppningsvis slipper hela kursen på ett och samma provtillfälle (klarar man inte duggan måste det ju tyvärr bli så men...) Hur är er kurs upplagd? Allt på samma gång?

micksan said...

Oj lät tjorigt upplagt!

Första kursen vi läste var Omvårdnadens grunder, i den ingick VFU. Den innehöll precis som det låter, omvårdnadens grunder. :) Sen hade vi en kort delkurs på 2-3 av Vetenskaplig teori och metod, tror den har två delar till, en del i varje årskurs. Nu är det då anatomi på 10,5 p, och innehåller all anatomi. Vi duggar som sagt av halva boken (kanske lite mindre) till lucia, resten i slutet på januari.