Friday, October 29, 2010

On topic

Appropå Majken så ligger hon och sover nu, har sovit i två timmar (!!) hitills. Hon brukar sällan sova mer än 1-1½ timme i sträck på dagarna, och inte såhär tidigt. Kanske vr hon vaken och bökade runt mycket i natt?

I tisdags fick hon prova mild havregröt för första gången, var väl ingen höjdare direkt. Några skedar gick ner, innan det blev tråkigt. Tänkte prova med lite risgröt ikväll, tänkte att det kanske är bäst ändå eftersom hon inte är van så mycket annan mat än bröstmjölk. Risgröten har ju inget gluten i sig. Och så kanske man skulle göra morotspuré? För nu har hon ju ätit potatispuré och det gillade hon, så dags för en ny smak då med andra ord.
Och kanske köpa hem någon lite sötare puré som tillbehör till gröten? Blåbär?

So many questions!

5 comments:

Anonymous said...

Jaa!!! Tar gärna en promenad någon gång :)

Och lycka till med flytten! Vart är det ni ska flytta förresten?

Rebecca said...

Kul med flytt!
Blåbär är Isaks favorittillbehör till gröten men tänk på att blåbär kan verka lite förstoppande, likaså banan. Så om hon har en trög mage kanske du ska ta päron eller katrinplommon istället.

Isak gillade inte morot så mycket, däremot palsternacka. Ska bli spännande att läsa om vad Majken gillar!

micksan said...

Hon sitter riktigt bra i stolen. Det enda som är är väl när hon sover, att hon ibland gärna hänger med huvudet. Men annars är den toppen. Hon har ju hamnat så mycket högre upp och tycker det är jättekul att se ut genom rutan t.ex. Sen för att inte tala om att vi slipper bråka med bältena = mycket gladare bebis och mamma/pappa. :)

Anonymous said...

Haha, ja idag är det verkligen inte promenadväder... Sitter och tittar ut och försöker uppbåda kraft att leta fram regnkläder, men jag tror den lata sidan kommer vinna idag.
Bekvämt att flytta så nära, och ja, plats behövs verkligen. Väldigt skönt att ha en trea på 85kvm nu när vi fick Erik. Flytten gick bra?

Anonymous said...

Hi I am new here. I’m sorry if this this is the wrong place for this post but I was wondering If some one here on gonatcha.blogspot.com would be able to assist me to choose the better choice. The forums here are absolutely amazing and certainly plan on sticking around for as long as I am welcome.