Saturday, October 2, 2010

Majkens favoritleksak

Vet ni vad det är? Nej det är inte mjukisgiraffen i jordgubbsbil från IKEA, inte bläckfisken från babygymmet och inte heller hennes pekbok från Goboken.

Det är bankdosan från Nordea. Grepp- och bitvänlig som få.

http://www.nsd.se/img/2010/6/28/5456468.jpg
Bild från nsd.se

Kanske får ge mig ut på stan för att hitta något liknande som är lite mer barnvänligt, för hon bara älskar den.


(Hon är förresten lugn nu, somnade där runt 9:30 och vaknade på en bättre sida, låg och småpratade när jag tog upp henne)

3 comments:

Sandra - mamma till Molly said...

Hej! Tack för dina ord om byte till sittvagn :) Idag när vi var på stan tyckte nog Molly att det var lite trångt men eftersom vi kan sätta henne upp i liggdelen, plattan i botten går att fälla upp så fick hon prova det en stund och det funkade. Så vi ska nog fortsätta med liggdelen en liten stund till men har tänkt ta in sittdelen och se hur hon sitter i den. Kommer ha fårfäll i den och åkpåse osv så det blir nog rätt ombonat och inte för stort för henne :)

Såg att ni tagit upp gåstolen åt Majken, trivdes hon i den?
Vi tog in den åt Molly igår. Vå frågade på bvc om det var okej att hon provade några korta stunder att vara i den och det var helt okej eftersom Molly är så stadig i kroppen redan. Hon använder sig av hoppgungan redan, men bara korta stunder. Hon älskar verkligen hoppgungan och skrattar hela tiden när hon använder den. Och igår när hon fick prova gåstolen sken hon upp lika mycket igen :) Hon älskar den och nu har hon kommit på att man kan gå iden men bara baklänges än så länge :P

Var till bvc i måndags och då var Molly 65cm och vägde 7720gram så hon är rätt stor :)

Sandra - mamma till Molly said...

Molly har en kydde bakom sig i gåstolen för att sitta lite bättre. Hon sitter en 15-20 minuter i den innan hon blir trött. Vi har en hoppgunga som vi kan sätta över dörren eller i taket så vi har den i dörren just nu så slipper vi göra hål i taket :)

Kul med flytt, blir det hus eller en annan lägenhet? :)

Rebecca said...

Hoppas att du slapp vakna av skrik imorse!
Du har fått en award av mig, kolla in den på bloggen!