Wednesday, September 22, 2010

Onsdag



Majken lekandes i vagnen för en vecka sedan, jag spanade in genom vädringsfönstret ;)

Idag känns det lite bättre, Majkis är glad som vanligt och låg och pratade i spjälsängen för en stund sedan. Sådär go och mysig är hon på mornarna, ligger och pratar, filosoferar - mysigt :) Kikar bort mot spjälsängen, just nu ligger hon och undersöker ett nytt mjukdjur, en gris (min gamla) jag tog med från Örnsköldsvik. Så kul nu när de kommit in i den "undersöke-åldern", om man nu kan kalla den det. Men hon vrider och vänder och verkligen glor sönder sina leksaker, som om hon letade efter något superviktigt på dom. Annars kan hon bli ganska uttråkad av dem också tyvärr, ska nog gå på L's tips att kanske ha X leksaker framme, sen plockar man bort resten. Efter ett tag byter man ut leksakerna man haft framme och tar fram de som varit undanplockade, på så sätt kanske de känns liite nya eftersom hon inte haft dem hela tiden?

Men som sagt, det känns bättre nu idag efter gårdagens eskapader. Snart ska vi iväg till BVC, blir lite packning i skötväskan, blöjbyte och rastning av Daphne först.

Sen runt tvåtiden blir det ett första besök på öppna förskolan med L och O, ska bli spännande :)


Majken sovandes i sin egen vagn för några veckor sedan


Tack för era kommentarer i förra inlägget också!

1 comment:

Linn said...

Vad skönt att det känns bättre i dag och att Majken verkar glad. :) Hann inte kommentera förra inlägget innan du skrev ett nytt, men du är absolut inte världens sämsta mamma! Olyckor händer så lätt, och när det gäller små barn/bebisar och djur går det så himla fort tyvärr. Skönt att det gick bra i alla fall. :)

Tycker det låter smart det där med leksakerna, precis så gör vi med Flisa och det är nästan som om hon skulle få en ny leksak när man tar fram en gammal(jämför inte Majken med en hund, men du fattar vad jag menar hoppas jag :P). Blir ju så dyrt om man skulle behöva köpa nytt hela tiden.

Hoppas att det går bra på BVC, kram!