Monday, August 9, 2010

another day

Usch, det här håller på att utvecklas till en sunkdag - det måste motarbetas! In i duschen så fort jag fått lov för Majken.

I eftermiddag ska vi fira en av Majkens kusiner som fyller 6 år, i nya huset blir det. Idag blir jag antagligen inte ensam där, inga missförstånd please!

1 comment:

Sandra - mamma till Molly said...

Hej! Vi provade verkligen alla nappar som fanns men ingen dög för lilla fröken. Var verkligen frustrerande att ingenting fungerade. Jo, pappas lillfinger var det bästa. Mitt finger dög inte ens, kanske var det för litet? Visste att de runda napparna fanns som Molly använder men de säljs bara hos barnbutiker som babyproffsen, barnens hus ect. Så vi åkte väl iväg en dag och köpte hem en förpackning. Säljs i tvåpack till cirka 30kr, bra pris! Vi kokade dem och sedan gav vi Molly en och sedan dess har hon älskat den. Hon tog den verkligen på en gång och sög och sög och sög :) Det sägs att de flesta barn tar den runda nappen om ingen annan funger så jag tycker du ska köpa hem och testa, väl värt det om det funkar! Lycka till! =D Måste också påpeka att din dotter har fått ett väldigt fint namn, hade Majken med på min namnlista :)