Thursday, March 1, 2012

Life saver

Hm, vad ska man ta med till Mässan med stort M då? (Nä jag har inte alls hööga förväntningar. Inte alls)

Följande:

Ett barn, ser ju som lite bättre ut då. (Vem går till en tatueringsmässa utan att ha en enda tatuering liksom?)
Emmaljunga Nitro - Kronan får stanna hemma, Nitron ÄR ändå överlägset smidig (betänk att vi ska kryssa mellan ca 75593 andra barn och deras långbenta föräldrar), och så är det skönt att hålla koll på vad ungen pysslar med eftersom den är bakåtvänd.
Vattenflaska till mig.
Vattennappflaska till barnet.
Bananer.
Smoothies, bunkra imorrn?
Tänkte dra till med "leksak vi uttråkning" nu, men om hon blir uttråkad där är hon nog sjuk på något sätt och då behöver vi andra saker!
Blöjväskan (Är inte så kul att behöva panikköpa ett helt blöjpaket när man är ensam med ungen ute på stan, been there done that).
Väska med börs och mobil.

Lär bli en hel massa mer till slut ändå ;)

1 comment:

Anonymous said...

Jaaa! Vad ska man ha med... Smart ned vagnen, det kommer helt klart bli liiite jobbigt att ha kronan och inte ha full koll på ungen. Men jag orkar inte krångla med crescenten, den är så tung så den får tyvärr stanna hemma.
Jag tänker ladda med Alvedon, nässpray och sånt sjukdomsrelaterat (ifall, ifall, ifall...) och blöjor såklart. Tänker även ta med ombyte till ungen. Inte så kul om det skulle hända något (typ smoothieklet över hela honom eller dyl), det är något jag nästan alltid glömmer men som kan vara smart.
Billeksaker? En kasse sysselsättning som kan lämnas kvar skulle nog vara bra.
Och vad ska man sätta på ungen? Struntar definitivt i overall, men behöver man ha med överdragsbyxor? Mycket att fundera på!!